over ZakenMaker

Toen ik als architect afstudeerde eindigde ik mijn verslag met de zin: ‘Ik ben een maker, en het gelukkigst als ik schuur’. Het gevoel is gebleven. Nu combineer ik de ervaring als uitvoerend architect (opgedaan bij bureau SLA) met de liefde voor het maken.

ZakenMaker richt zich op het ruimtelijk ontwerp in brede zin. Van aanbouw tot armatuur. De schaal van het project of object speelt geen rol in de hoeveelheid aandacht die het verdient. Aandacht zie je van een afstand, aandacht zie je van dichtbij.

ZakenMaker beweegt in een krachtig netwerk van makers, ontwerpers en ambachtslieden. Allemaal leuke mensen ook, trouwens. Dat maakt het mogelijk om snel te kunnen reageren op uw vragen.

ZakenMaker heeft een hart. Als ontwerper heb je de verantwoordelijkheid te experimenteren. Dat levert, afgezien van sterke ontwerpen, nieuwe inzichten. Nieuwe inzichten die we nodig hebben om dingen leuker, boeiender en (daarmee) duurzamer te krijgen.

ZakenMaker werkt in opdracht en maakt vrij werk.

Mathijs Cremers, ZakenMaker

Over de website:
Onder Gedane Zaken bevindt zich de portfolio van afgeronde projecten, vaak zijn dit in opdracht uitgevoerde werkzaamheden.
Ondertussen in de werkplaats is mijn blog. Hier toon ik delen van het maakproces. Het is juist dat deel waar ik iedereen in mee wil nemen.
In de Webshop staan kleinere Zaken die ik op voorraad heb, of die besteld kunnen worden.